Rula zlato-šedá

Popis produktu

Kamenné filety jsou velmi moderní kamenný obklad, který věrohodně imituje stěnu skládanou z přírodního kamene bez nákladů na zásah do její struktury. Nezaměnitelný prostorový dojem a originální vzhled každé plochy bez nutnosti spárování zaručují prakticky nekonečné možnosti použití. Kamenný obklad v podobě kamenných filet může být skvělou dominatou Vašeho projektu, ale zároveň i decentním doplňkem.
Filety neboli pásky mají řezanou pouze jednu stranu, kterou se lepí k podkladu. Po instalaci vytváří dojem nadivoko skládané zdi.
Okladové pásky jsou skvělou volbou do exteriéru a interiéru a obvzláště tam, kde je tento prostor třeba zvýraznit, a zároveň zachovat přírodní a nepravidelný vzhled řádkového zdiva (přírodní vzhled sklály). Barevně patří mezi nejvýraznější a nejpoutavější kamenný obklad. Hodí se téměř k jakémukoliv materiálu, ať už jde o dřevo, kov nebo jiný kámen. Neskutečně vynikne právě v kombinaci se dřevem, skleněnou výplní a antracitem.

Filety jsou velmi specifickým materiálem. Vzhledem k mohutnosti a nepravidelnosti kamene je třeba počítat se ztrátovostí 10-15 % – záleží na způsobu pokládky, zda se filety zařezávají apod. Dle našich zkušeností lze z jedné palety vyskládat cca 15-20m²

Technické parametry

Použitíobkladové kamenné filety
Sílamax. 8 cm
Šířka 3-5 cm
Délkarůzná
Množství na paletě15-20 m²
Hmotnost palety1 300 kg
Hmotnost na m²Ø 65 kg
Prořez (ztrátovost)10-15 %

Ceny

  • 1 m²
    400 Kč
  • Paleta
    8 000 Kč

Další produkty v kategorii